Lotto Belisol najbolj "zelena" ekipa letošnjega Gira

Lotto Belisol najbolj "zelena" ekipa letošnjega Gira
04.06.2014 AVTOR: Matej Zalar
Uradni partner Dirke po Italiji CamelBak je ekipo Lotta nagradil, ker je odvrgla največ bidonov na zato posebej označenih zelenih conah med etapami.
CamelBakove zelene cone so bile pripravljene v vseh etapah, približno dve na posamezno etapo. Odvržene bidone so zbrali in jih podarili navijačem.

CamelBak je tekom celotnega Gira beležil, koliko bidonov je v zelene cone odvrgla posamezna ekipa, vsak dan so razvrstitev objavili tudi v uradnem šotoru CamelBaka.

Do zadnje etape so se kolesarji Lotta borili s kolesarji Gianta, odločil pa je vzpon na Zoncolan, kjer so bili kolesarji belgijske ekipe bolj vestni. CamelBak na ta način želi promovirati način kolesarjenja, ki ohranja čisto okolje, hkrati pa gre za zelo dobro marketinško potezo.

Vsi kolesarji Lotta so bili nagrajeni z večnamenskim nahrbtnikom CamelBak Solvo 24, katerega lahko uporabljajo kot nahrbtnik za vsakodnevno rabo, saj je primeren za prenašanje računalnika in ostalih pripomočkov, lahko pa ga uporabljajo kot športni nahrbtnik z ANTIDOTE rezervoarjem.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ