Lotto Soudal v novih dresih (VIDEO)

Lotto Soudal v novih dresih (VIDEO)
05.12.2018 AVTOR: DZ

Tudi pri moštvih Lotto Soudal - govorimo o moški in ženski ekipi - so predstavili drese za sezono 2019. Prevladovala bo bela barva.

Če so se pri moštvu Sky za sezono 2019 odločili za temnejšo verzijo dresov, so se pri moštvu Lotto Soudal odločili za pretežno belo barvo. Rokavi in ramena so rdeča. Napis Lotto je na sprednji strani v rdeči barvi, na ramenih pa v beli. Napis Soudal je črn, tako kot so črne tudi hlače, na katerih je viden napis Lotto, pa tudi Ridley, ki bo še naprej ekipo oskrboval s kolesi. V novih dresih so pozirali trije. Moško ekipo je zastopal Thomas de Gendt, žensko ekipo pa Puck Moonen in Lotte Kopecky. Fotografirali so se ob legendarnem avtomobilu z napisom flandria. Sicer pa je ekipo po dolgem obdobju zapustil Andre Greipel. Nemškega sprinterja bo zamenjal mladi Caleb Ewan.

Lotto Soudal
Moška ekipa: Sander Armee, Tiesj Benoot, Adam Blythe, Rasmus Byriel Iversen, Victor Campenaerts, Jasper De Buyst, Thomas De Gendt, Jens Debusschere, Stan Dewulf, Caleb Ewan, Frederik Frison, Carl Fredrik Hagen, Adam Hansen, Jens Keukeleire, Roger Kluge, Bjorg Lambrecht, Nikolas Maes, Tomasz Marczynski, Remy Mertz, Maxime Naesen, Gerben Thijssen, Tosh Van Der Sande, Brian Van Goethem, Jelle Vanendert, Harm Vanhoucke, Jelle Wallays, Tim Wellens in Enzo Wouters.

Ženska ekipa: Danique Braam, Alana Castrique, Dani Christmas, Demi De Jong, Marie Dessart, Annelies Dom, Chantal Hoffmann, Lotte Kopecky, Puck Moonen, Thi That Nguyen, Julie Van de Velde, Kelly Van Den Steen, Cameron Vandenbroucke in Fenna Vanhoutte.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ