Loud Bicycle Horn - ime pove vse

Loud Bicycle Horn - ime pove vse
01.10.2015 AVTOR: Nejc Grilc
Med poplavo dodatkov za kolesa so hupe ostale nekoliko pozabljene, Loud Bicycle Horn pa bo poskrbel, da vas bo okolica zelo dobro slišala.
Težko govorimo o tehnološkem presežku, a vseeno je Loud Bicycle Horn zanimiv produkt, ki bo definitivno vzbudil pozornost. Gre za ogromno hupo - na sliki jo lahko vidite pod in nad krmilom - ki je hkrati tudi težka in glasna. 

Hupa lahko proizvede kar 125 decibelov glasne zvoke, kar je več kot dovolj, da nihče ne bo preslišal vašega prihoda. Lahko jo namestite na zgodnjo ali spodnjo cev okvira, krmilno oporo ali krmilo. Aktiviramo jo z gumbom, ki ga lahko namestimo kamorkoli na krmilo. 

Gre za vodoodporno hupo, ki je pritrjena z varnostnimi vijaki, ki preprečujejo krajo, baterija pa naj bi z enim polnjenjem zadoščala za dobra dva meseca uporabe. Hupa tehta kar 700 gramov!

Kampanja na Kickstarterju je bila uspešna, tako da jo že lahko dobite v redni prodaji. Vendar Loud Bicycle Horn ne bo poceni, stane namreč kar dobrih 100 dolarjev. V posnetku poglejte, kako glasna je lahko kolesarska hupa!

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ