Luka Mezec predstavi dres državnega prvaka

Luka Mezec predstavi dres državnega prvaka
29.07.2017 AVTOR: D. Z.
Luka Mezgec je državni prvak na cesti in v olimpijskem krosu. Zdaj pa je na Poljskem, kjer je uradno predstavil dres državnega prvaka.

Luka Mezgec si je, potem ko je postal državni prvak na cestni dirki privoščil tekmovalni premor.

Vmes je nastopil samo na dirki za državno prvenstvo v olimpijskem krosu in tudi tam je bil najboljši v državi, tako da je kar dvakratni državni prvak. Zdaj pa se vrača “na cesto ”. Tako smo zelo dolgo čakali na predstavitev novega dresa državnega prvaka.

Zdaj pa so ga pred začetkom dirke po Poljski, na kateri bo Mezgec od danes naprej nastopal, vendarle razkrili. Dres spominja na drese zadnjih državnih prvakov. Torej. Slovenska zastava z grbom na srednji strani dresa. Bel konec rokavov in na tem delu tudi slovenski zastavi. Poleg tega je tudi konec hlačnikov v beli, modri in rdeči barvi.

Napisi na dresu so beli. Zanimiv detajl je na ovratniku, kjer so črte v barvah slovenske zastave. “Hvala Giordani za nov dres. Odično delo. Komaj čakam, da ga pokažem na jutrišnji dirki po Poljski, ” je na facebooku zapisal Luka Mezgec. Trenutno pa že nastopa na dirki po Poljski, saj se je prva etapa že začela.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ