Luka Mezgec v novem dresu

Luka Mezgec v novem dresu
12.12.2016 AVTOR: D. Z.
Orica Bikexchange Letos najprej Orica GreenEdge, potem Orica BikeExchange ... V naslednjem letu pa bo Luka Mezgec član Orice Scotta.

Orica Scott 2017: Michael Albasini, Sam Bewley, Esteban Chaves, Magnus Cort, Mitch Docker, Luke Durbridge, Alexander Edmondson, Caleb Ewan, Simon Gerrans, Jack Haig, Mathew Hayman, Michael Hepburn, Damien Howson, Daryl Impey, Chris Juul-Jensen, Jens Keukeleire, Cheung King-Lok, Roger Kluge, Roman Kreuziger, Luka Mezgec, Ruben Plaza, Robert Power, Svein Tuft, Carlos Verona, Adam Yates in Simon Yates.

Prav zanimivo, ampak Scott se je po dolgih letih podpiranja odločil, da še nekoliko več vloži v zanimivo avstralsko ekipo, ki vedno zna poskrbeti za navdušenje in pozornost.

Tako z rezultati kot s številnimi drugačnimi potezami. Letos je bil član te ekipe tudi Luka Mezgec in zdaj so kolesarji razkrili nove drese te ekipe. Potem, ko ekipo Scott podpira že od leta 2012, je zdaj stopil korak naprej. Postal je drugi največji sponzor in se je tako znašel tudi v uradnem imenu. Ekipa se bo namreč preimenovala v Orica Scott. Prav tako ime bo imela tudi ženska ekipa.

“Navdušeni smo nad tem, da je Scott stopil v ospredje kot drugi največji sponzor. Njihov napredek sledi našemu. Skupaj verjamemo, da bomo v prihodnjih letih dosegli velike stvari, ” je dejal glavni menedžer Shayne Bannan. In, kakšni so dresi? Ekipa je ohranila osvnovno temno modro barvo. Opazna je tudi Scottova zelena. Na rokavih je Scottov logotip, pa napisa Mitchelton in Giordana, ki izdeluje drese. Največji napis pripadal Orici. Tudi GreenEdge je lepo viden. Na ovratniku sta napisa Scott in GreenEdge. Sicer pa je sezona 2017 po vsej verjetnosti zadnja za glavnega sponzorja Orico. V ekipi bo 26 kolesarjev.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ