Luka Mezgec v povsem drugačnih oblačilih

Luka Mezgec v povsem drugačnih oblačilih
11.12.2017 AVTOR: D. Z.
Za veliko spremembo so se, kar se dresov tiče, odločili pri ekipi Orica Scott, ki se bo v prihodnji sezoni imenovala Mitchelton SCOTT.

Predstavitve dresov in ekip se nadaljujejo. Zdaj so se za to potezo odločili pri moštvu Orica Scott. Letos še poznani po tem imenu, v naslednji sezoni pa bo to ekipa Mitchelton SCOTT.

Sprememba imena pa ni vse. Kolesarji bodo vozili v povsem drugačnih dresih kot letos. Zdaj bosta prevladovali dve barvi. Če so se nekatera moštva pred sezono 2018 odpovedala prevladujoči črni barvi (Sky), so se pri avstralski ekipi odločili, da bodo sami tokrat v črnem. Poleg prevladujoče črne bo zelo vidna še rumena.Ta bo vidna na ramenih in rokavih.

Tam bo logotip Scotta in na koncu rokavov še napis Giordana. Govorimo o proizvajalcu dresov. Na sprednji strani največja napisa pripadata Mitcheltonu in Scottu. Scott in GreenEDGE sta na ovratniku. Spredaj pa sta še napisa Jayco in GreenEDGE ter logotip Giordane. Na ramenih je na rumeni podlagi napis Mitchelton. Zanimivo bo videti, kakšen dres bo Giordana naredila za državnega prvaka Luko Mezgeca.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ