Luka Mezgec v povsem novih barvah

Luka Mezgec v povsem novih barvah
26.02.2018 AVTOR: D. Z.
Aktualni državni prvak v kar treh kolesarskih disciplinah Luka Mezgec v teh dneh nastopa zares povsem v znamenju državnega prvaka.

Pisali smo že o tem, da so Luki Mezgecu pri moštvu Mitchelton Scott pripravili dres in kolesarske čevlje v barvah državnega prvaka.

A niso se ustavili tukaj. Predvsem Scott je stopil korak naprej. Luka Mezgec ima tako tudi posebej prebarvano kolo, ki ga uporablja. Kolo je tudi v znamenju državnega prvaka, pri Scottu pa niso izpostavili zgolj naslova državnega prvaka na cestni vožnji. Z napisi so izpostavili vse tri naslove. Torej. Mezgec je državni prva še v ciklokrosu in v olimpijskem krosu.

Mezgec uporablja kolo Foil Disc. “Nikoli si nisem mislil, da bom dobil tudi prav posebej pobarvano kolo. To je nekaj, kar imajo največji zvezdniki. Resnično. Ne morem biti bolj vesel, kot sem zdaj, saj lahko dirkam s kolesom v barvah državnega prvaka, ” je v izjavi za javnost dejal Mezgec, ki je že na pravkar končani dirki po Abu Dabiju tako uporabljal tudi disk zavore: “Kot nekdanji gorski kolesar sem vajen prednosti, ki jih prinašajo. ”

Mezgec ima tako personalizirano pobarvano okvir kolesaSCOTT FOIL DICS, krmilo SYNCROS AERO RR1.0 COCKPIT, čelado SCOTT CADENCE PLUS in čevlje SCOTT ROAD RC SL.

Več pa si lahko ogledate v priloženih fotografijah.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ