Luka Mezgec z novim sponzorjem

Luka Mezgec z novim sponzorjem
30.10.2013 AVTOR: D. Z.
Luka Mezgec, član Argos Shimana, bo v naslednji sezoni vozil v ekipi, ki bo zamenjala glavnega sponzorja. Argos tako ne bo več Argos, vendar ...

Iz moštva imena novega prvega sponzorja še niso želeli sporočiti. Poudarili so le, da bo na sceno stopil z uradnim začetkom nove sezone. To bo s 1. januarja 2014. Ta sponzor bo prevzel vlogo Argosa, medtem ko bo Shimano ostal drugi največji sponzor te predvsem sprinterske ekipe.

Za zdaj še neznani sponzor je obljubil triletno zvestobo, torej bo v kolesarstvu prisoten vsaj do konca sezone 2016. »Pred kratkim je podjetje izrazilo željo, da bi prevzelo vlogo prvega sponzorja. Nov sponzor je ravno pravi in sovpada z našimi ambicijami in cilji, « je dejal glavni menedžer moštva, ki se do konca leta še imenuje Argos Shimano Iwan Spekenbrink.

Obenem se je menedžer za vso podporo zahvalil zdajšnjemu sponzorju: »Omogočil nam je, da smo dosegli trenutno raven in nam dal prostor, da se lahko še razvijemo in da lahko naš projekt popeljemo še naprej. Tudi novemu sponzorju smo zelo hvaležni, da nam tako zaupa. «

V nadaljevanju je Spekenbrink še dodal, da bodo še v novembru sporočili ime novega sponzorja, obenem pa naj bi kmalu tudi pokazali nove drese. Dodajmo, da je član te ekipe tudi Luka Mezgec, za katerim je sploh prva sezona na najvišji ravni.

Že v tem letu pa je dosegel prestižno zmago na dirkah svetovne serije. Dobil je namreč zadnjo etapo dirke po Pekingu. on že ima podaljšano pogodbo vse do konca leta 2015.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ