Luka Mezgec začenja z novo 'raketo'

Luka Mezgec začenja z novo 'raketo'
26.02.2016 AVTOR: D. Z.
"Pravkar dobil to raketo za sezono. Neverjetna stvar," je na instagramu ob fotografiji njegovega novega kolesa zapisal Luka Mezgec.

Luka Mezgec bo ta vikend začel sezono. Nekoliko pozno, vsaj če primerjamo večino preostalih kolesarjev. A kolesarji Orice GreenEdga so z izjemno januarskih dirk v Avstraliji večji del februarja preživeli na pripravah na visoki nadmorski višini v Južni Afriki. Mezgec se je zdaj vrnil domov. Jutri pa ga čaka nastop na 16. dirki Classic Sud Ard èche. V nedeljo, 28. februarja pa še na dirki La Drome Classic.

Obe sta v Franciji, obe sta dirki prve kategorije. Dan pred začetkom zanj prve sezone v dresu Orice GreenEdga je objavil še fotografijo novega kolesa. Lani je vozil Giant, letos je presedlal na kolo znamke Scott. »Pravkar dobil to raketo za sezono. Neverjetna stvar, « je na instagramu zapisal ob fotografiji. In, kakšno kolo bo Mezgec vozil? Scott Foil Team Issue. Gre za kolo, ki se lahko pohvali z izjemno aerodinamiko. Menjalniki so Dura Ace Di2. Sedež Prologo, obroči pa Shimano Dura-Ace C50/C75. 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ