Malo sem zmrznil

Malo sem zmrznil
07.03.2024 AVTOR: DZ

“Hiter, težek dan. Hladno. Malo sem zmrznil. Očitno tudi na koncu,” je z nasmehom po koncu 4. etape dirke Pariz-Nica za TV Slovenija dejal Primož Roglič.

Primož Roglič je spadal med favorite za zmago v 4. etapi dirke Pariz-Nica. Brez dvoma je razgibana trasa s kratimi, a strmimi vzponi pisana na kožo kolesarju Bore Hansgrohe. A v zaključku ni mogel odgovoriti na napad Remca Evenepoela.

“Če ne poskusiš, ne veš. Na koncu nismo mogli dokončati dela. Gremo naprej,” je za TV Slovenija še dejal Roglič, ki je očitno vseeno zadovoljen predvsem s počutjem: “Počutje je morda boljše, kot kažejo vsi rezultati in vse. Glavno je, da smo celi in zdravi in lahko gremo naprej.” Do konca dirke so še štiri etape, najtežja bo sobotna z dvema daljšima vzponoma.

A zdaj se postavlja vprašanje, če jo bodo lahko izpeljali, saj je napovedano sneženje. Nedeljska etapa pa poteka po vzponih v okolici Nice. Pa se lahko še kaj nadoknadi v skupnem seštevku? “Bomo videli. To bo odvisno, koliko moči imaš v nogah. Videli smo, da se da vse, ampak, prvo moraš imeti prave noge,” je še zaključil Roglič.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ