Manj kot dva meseca do 4. Eko Maratona Maribor

Manj kot dva meseca do 4. Eko Maratona Maribor
23.07.2013 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Vsi ljubitelji gibanja in zdravega življenja ste v jeseni spet vabljeni v Maribor.

14. in 15. septembra se bo namreč odvil že 4. Eko Maraton, prireditev ki si je v relativno kratkem času prislužila naziv enega izmed najatraktivnejših rekreativnih dogodkov pri nas. Število kolesarjev, ki se je udeležijo pa se iz leta v leto povečuje.

Še natanko dva meseca nas loči od velikega vikenda, v katerem bodo maratonci iz celotne Slovenije in nekaterih sosednjih držav, preizkusili svojo kondicijsko pripravljenost. Kolesarji se bodo v soboto lahko podali na progi dolžine 70km ali 114km, medtem ko je nedelja rezervirana za tekače, ki se bodo preizkusili na trasah dolžine 10km in 21km.

Za najbolje pripravljene je na izbiro tudi Duatlon, kjer se bodo posamezniki, med seboj pomerili v seštevku 114km kolesarskega maratona in 10km tekaške preizkušnje.

Kolesarski maraton letos prinaša novost, saj bosta obe kolesarski trasi potekali v obratni smeri kot pretekla leta.

Vsi, ki boste pohiteli in se prijavili do 6. avgusta boste plačali cenejšo prijavnino. Cenejša startnina za kolesarje na krajši progi 18 eurov in na daljši progi 25 eurov, za tekače pa 30 eurov. Za vse, ki se boste pomerili v Duatlonu nižja startnina znaša 40 eurov. Vsem, ki se maratona nameravate udeležiti skupaj s prijatelji, s sodelavci ali z znanci, predlagamo, da sestavite skupino in se prijavite v obliki skupinske prijave.

Več o sami prireditvi in ugodnejših cenah prijave si lahko preberete na uradni spletni strani prireditve www.ekomaratonmaribor.si.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ