Maraton Alpe dokončno odpovedan

Maraton Alpe dokončno odpovedan
24.06.2020 AVTOR: Nejc Grilc

Maraton Alpe Scott bi morala biti prva množična rekreativna kolesarska prireditev po koronavirusu, a so zaradi novih zahtev ob prečkanju avstrijsko-slovenske meje organizatorji maraton odpovedali.

Ker se razmere s širjenjem koronavirusa spet slabšajo, so tudi na avstrijski strani zaostrili pogoje za prehajanje meje, bojda naj bi vsakemu, ki bi prečkal mejo, želeli izmeriti telesno temperaturo. Skratka, zahteve so bile takšne, da jim organizatorji Maratona Alpe niso mogli ugoditi, zato so maraton dokončno odpovedali.

"Zaradi dodatnih zahtev pri prehodu meje, ki jim organizatorji ne moremo ugoditi in so posledica spremenjenih razmer glede COVID-19 v regiji, smo primorani Maraton Alpe Scott dokončno odpovedati. Vsem, ki ste že poravnali startnino, bomo le-to vrnili na vaš račun. Zahvaljujemo se vam za razumevanje v upanju, da se na maratonu srečamo naslednje leto," so zapisali v sporočilu na uradni spletni strani maratona.

Vsem navdušencem nad maratoni tako med večjimi slovenskimi prireditvami ostaja še maraton Franja, ki bo, upajmo, na sporedu v začetku septembra.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ