Maraton Franja BTC City, še 5 dni cenejše prijave

Maraton Franja BTC City, še 5 dni cenejše prijave
10.05.2012 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Točno 30 dni je še do Maratona Franja in samo še nekaj dni možnost prijave s cenejšo startnino.

BICIKEL.COM startnina v predprijavi za skupino

21€ za eno ali drugo razdaljo maratona
 in 

34€ pri prijavi za maraton in kronometer skupaj.

BICIKEL.COM na trojček Franja, maraton Alpe in Juriš na Vršič za 59€.

Za bolj podrobne informacije o prijavi so na voljo na povezavi organizatorja ter na splošnih informacijah pri organizatorju prireditve

Glavna letošnja novost na Martonu Franja je petkov dogodek, ki tako prireditev razširi na tri dnevno dogajanje.

Vse skupaj se začne s petkovim kronometrom 8.6 za vse kategorije iz katerih pa bodo jasni tudi državni prvai po vseh cestnih kategorijah tako med član in rekreativnimi kolesarji, ki imajo licenco pri KZS. Med vsemi udeleženci se lahko najde tudi kakšno presenečenje, da saj je možno vzeti tudi dnevno licenco, ki ta dan zadostuje za osvojitev naslova državnega prvaka.

Sobota 9.6 je dan namenjen družinam in mlajšim, nedelja pa tradicionalno za malo Franjo z 97 kilometri in Franjo klasiko z 156 kilometri.

Prijave s cenejšo startnino so odprte še pet dni za posameznike in za skupine. Za obiskovalce spletne strani smo odprli skupino BICIKEL.COM, kjer je startnina v predprijavi 21€ za eno ali drugo razdaljo maratona in 34€ pri prijavi za maraton in kronometer skupaj.

Ravno tako je na voljo prijava za vse, ki bi se radi prijavili za BICIKEL.COM na trojček Franja, maraton Alpe in Juriš na Vršič za 59€.

Za bolj podrobne informacije o prijavi so na voljo na povezavi organizatorja ter na splošnih informacijah pri organizatorju prireditve.

Uradna predstavitev letošnjega maratona bo 15.5.2012, v preddverju Kristalne palače ob 12-tih.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ