Maraton Franja BTC City, še danes in jutri cenejše prijave

Maraton Franja BTC City, še danes in jutri cenejše prijave
30.05.2012 AVTOR: Urednik Bicikla
Še dober teden nas loči od začetka tridnevnega kolesarskega praznika.

BICIKEL.COM startnina v predprijavi za skupino 27€ za eno ali drugo razdaljo maratona in 
44€ pri prijavi za maraton in kronometer skupaj.

BICIKEL.COM na trojček Franja, maraton Alpe in Juriš na Vršič za 59€.

Za bolj podrobne informacije o prijavi so na voljo na povezavi organizatorja ter na splošnih informacijah pri organizatorju prireditve

Kot smo že pisali bo letošnjo Franjo popestrila petkova novost, kronometer za vse discipline tako rekreativne kot tiste, ki imajo licenco pri Kolesarski zvezi Slovenije.

Vsi, ki še niste uredili prijavo za sodelovanje na kronometru, družinskem maratonu, mali ali veliki Franji imate danes in jutri še možnost, da to storite s cenejšo startnino.

Glede na izkušnje iz preteklih let, ko se večje število udeležencev prijavlja v zadnjem trenutku naj opozorimo na jasno obvestilo organizatorja o prejemu "Začetnega paketa Maratona Franja 2012".

Prijava do vključno četrtka 31.maja

je cena PLAČILA za sodelovanje na Maratonu Franja 2012 30€.

Po tem datumu bo do sobote 9. junija cena 35€!!!

Na dan velikega in malega maratona bo cena 40€.

Prijava na vožnjo na čas je možna samo do 5. junija (prijava mora biti na ta dan tudi plačana!!!).

Skupinske prijave je možno popravljati do 31. maja!!!


Organizator zagotavlja vsem pravočasno prijavljenim udeležencem začetni paket z darilom. Pravočasno prijavljen pomeni, da je prijava plačana najkasneje 5 dni pred maratonom!

Poleg tega bo vsem udeležencem na voljo hrana in napitki na okrepčevalnih postajah ob progi ter kolajna in kosilo na cilju. Če je število udeležencev večje od pričakovane in je v zadnjih petih dneh veliko število prijavljenih, imajo prednost pri začetnih paketih tisti, ki so se prijavili pravočasno. Prijavam na dan štarta organizator ne zagotavlja začetnih paketov !!!


Kolajno in bon za malico in pijačo prejmete ob vrnitvi nosilca čipa za elektronsko merjenje časa na cilju! Če je število medalij manjše od števila nastopajočih jih naročimo dodatno. Medalje bodo naknadno na voljo udeležencem prireditve na sedežu društva na Slomškovi 4 v Ljubljani.

V izogib nevšečnostim, uredite prijavo in plačilo pravočasno.Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ