Maraton Franja, zadnji dan cenejših prijav

Maraton Franja, zadnji dan cenejših prijav
31.05.2013 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Še teden dni nas loči od tridnevne kolesarske prireditve, maratona Franja.

Z današnjim dnem se zaključujejo cenejše prijave in sicer:
30 € velika ali mala Franja
30 € vožnja na čas ali
50 € skupaj vožnja na čas in velika ali mala Franja

Osebne prijave za družinski in otroški maraton: INTERSPORT-BTC CITY, vsak delovni dan od 27. maja do 6. junija med 12.00-20.00 – tudi v soboto 1.junija. Ob prijavi se dvigne številike za družinski in otroški maraton! Ob prijavi na družinski nin otroški maraton boste prejeli kolesarsko plastenko Generali-Alta in bon za popust v trgovinah INTERSPORT. Bone za malico, sladoled in jogurt udeleženci prejmejo v cilju skupaj z medaljo! Medalje bo organizator delili po prihodu v cilj na posebej označenem mestu na prireditvenem prostoru.


Dvig štartnih paketov za 156km in 97km bo od ponedeljka 3. junija do četrtka 6. junija v salonu Peugeot na Avtotehni Vis, Celovška 228 med 12.00-19.00. Od petka dalje bodo štartni paketi na voljo na centralnem prireditvenem prostoru (BTC CITY).

Najboljši amaterski in profesionalni kolesarji se bodo čez teden dni borili za naslove državnih prvakov v vožnji na čas. Kolesarji elitnih kategorij bodo deležni mednarodnih točk, amaterski kolesarji pa bodo imeli primerjavo z elitnimi kolesarji. Vožnja na čas je tudi izziv za vse "manj" tekmovalne rekreativce, saj se na tej dolžini dobi občutek, kaj vse je potrebno poleg kolesa, da se ustrezno razporedi moči glede na trenutno pripravljenost in zmožnosti. 

Za kategorije Mlajši mladinci, Mladinke, Ženske ELITE in vse rekreativne kategorije moški/ženske je dolžina proge 18,6 km (obrat 1 × krožišče Dol).

Za kategoriji Moški Pod 23 in Moški ELITE je dolžina proge 37,2 km (obrat 2 × krožišče Dol in 1 × krožišče v BTC - prvo po prehodu skozi cilj). Prvi štart ob 16:00

Dvig štartnih številk in čipov za INTERSPORTOV KRONOMETER bo izključno v petek od 11h dalje na startno ciljnem prostoru (BTC CITY)!

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ