Marcel Kittel vrgel kolo in kričal v avtobusu

Marcel Kittel vrgel kolo in kričal v avtobusu
14.07.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Prav nič kaj dobri dnevi niso za Marcelom Kittlom. Na dirki po Franciji je še brez zmage, zdaj naj bi Nemec izgubil živce.

Marcel Kittel je letos daleč od lanske forme. Lani je na dirki po Franciji dobil pet etap, letos pa je daleč od zmage. Potem, ko tudi danes ni krojil sprinta, pa naj bi po cilju ob avtobusu Katjuše Alpecina jezno odvrgel kolo, odšel na avtobus in tam stresal jezo nad kolegi. Športni direktor Dimitri Konjišev pa je v intervjuju za L'Equpe dan pred tem že razkril še nekatere podrobnosti:

»Veliko denarja mu plačujemo, on pa razmišlja zgolj o sebi. Pred ekipnim kronometrom v Choletu se je med sestankom ves čas igral s telefonom, tako da mi je jasno nakazal, da ga ne zanima, kaj govorim.« Morda je tudi to sprožilo Kittlovo reakcijo po etapi, medtem ko je Konjišev pred etapo novinarjem z nasmehom dodal: »Vsi so na telefonih. Ves dan, vsak dan. Težava je v telefonih.« Konjišev je pojasnil, da se mora Kittel sprijazniti s tem, da letos ekipa ni povsem podrejena njegovim potrebam, ampak je del ekipe namenjen Ilnurju Zakarinu. Povsem drugače, kot lani, ko je bil član moštva Quick Step. »Vzdušje v ekipi je dobro. Še vedno verjamem, da lahko Marcel dobi etapo,« je pred etapo dobil Konjišev.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ