Marcel Kittel že predstavil nov dres (VIDEO)

Marcel Kittel že predstavil nov dres (VIDEO)
05.12.2015 AVTOR: D. Z.
Marcel Kittel je nova okrepitev moštva Etixx Quick Step v prihajajoči sezoni. Nemec je zdaj tudi predstavil nov dres te ekipe.

Pri moštvu Etixx Quick Step so letos zelo pohiteli in tako so že predstavili nov dres, po katerem bomo v naslednji sezoni lahko prepoznali kolesarje te ekipe. Proizvajalec dresov je Vermarc in pri ekipi so prepričani, da bo to dres, ki bo v glavnini zelo prepoznaven in takoj opazen. Pa bo res? Letos svetlo modro barvo bo zamenjal temnejši odtenek. Na dresu se bodo prepletale bela, modra in črna barva.

Največji napis pripada sponzorju Etixx, pod njim pa je že Quick Step, ki je tudi na bokih. Na sprednji strani je še logotip Specializeda, pa napis Vermarc in Latexco. Na hrbtni strani je tudi logotip Peugeota. Rokavi so črni. Tam pa je tudi logotip novega sponzorja. V kolesarstvo je prišla trgovska veriga Lidl. Hlače so modre s črnim trakom na koncu. Na njih sta zapisana oba sponzorja. Na eni strani Etixx, na drugi pa Quick Step.

Na zadnji strani pa že prej omenjeni Lidl. V upanju, seveda, da bo ekipa ponovila uspehe iz letošnje sezono, ko so kolesarji zmagali na kar 54 dirkah. »Gre za elegantno in moderno majico, ki bo v glavnini hitro opazna. Všeč mi je, ker izstopa. S ponosom jo bom nosil. Vermarc je naredil dobro delo pri dizajnu. Z moje strani pa upam, da jo bom lahko dobro zastopal na dirkah, « je dejal sprinter Marcel Kittel, ki je po slabi sezoni zapustil Giant Alpecin.

»Predstavitev novega dresa je nekakšen ritual pred vsako sezono. Za našo kolesarsko ekipo je to velik trenutek, saj gre za naša oblačila, ki nas bodo spremljala skozi celotno sezono. V kolesarstvu pravimo, da je najlepša majica tista, ki jo nosi zmagovalec, a reči moram, da mi je ta zelo všeč. In to, še preden jo bom videl na dirki. Upam, da jo bodo cenili tudi gledalci, vsaj tako kot jo cenimo mi, « pa je dodal glavni mož moštva Patrick Lefevere.

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ