Marcel Kittel: "Danes sem res začutil Slovenijo"

Marcel Kittel: "Danes sem res začutil Slovenijo"
16.06.2018 AVTOR: DZ

“Najbrž je to bil pobeg z največ kilogrami,” je med drugim Marcel Kittel po 3. etapi dirke po Sloveniji zapisal na Instagramu.

Marcel Kittel in Roge Kluge sta v tretji etapi dirke po Sloveniji uprizorila pobeg dneva. Seveda nista imela nikakršnih možnosti za uspeh, saj gre za izjemnega sprinterja in enega izmed najboljših pomočnikov v sprinterkih vlakih. Zdaj kolesarja Mitchelton Scotta in Katjuše Alpecina sta bila pred leti tudi klubska kolega. “Užival sem v današnjem pobegu z nekdanjim klubskim kolegom Rogerjem Klugejem. Najbrž je to bil pobeg z največ kilogrami,” je na Instagramu med drugim zapisal Kittel.

Nemca v takih akcijah vsekakor nismo vajeni gledati. Spomnimo. Kittel ima pri 188 centimatrih 82 kilogramov, Kluge pa pri 192 centimetrih še kilogram več. Očitno pa sta na slovenskih cestah kljub begu uživala. Vsaj sodeč po Kittlovem zapisu: “Lepo se je bilo peljati po prelepi Sloveniji in obračati zares velike vate. V glavnini pa jih ni bilo strah, saj so bili v zaključku še zahtevni vzponi. Vedeli so, da so zakoni fizike na njihovi strani. Lep dan na kolesu. Danes sem res začutil Slovenijo.”

Seveda se je prek Instagrama oglasil tudi Roger Kluge, ki se je znal pošaliti tudi na težo obeh kolesarjev: "Že dolgo nisem bil v begu. Tokratpa sva s Kittlom uprizorila pobeg dveh težkokategornikov. Po prelepih slovenskih cestah sva se vozila s polno močjo in hitrostjo. Zabavala sva se, kjer sva lahko sva tudi uživala. Ko ste lahko videli, sva sprintala na polno."

Značke: Dirka po Sloveniji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ