Marka Cavendisha polil z urinom

Marka Cavendisha polil z urinom
10.07.2013 AVTOR: D. Z.
V posamični vožnji na čas, ki jo je dobil Tony Martin je prišlo do nenavadnega dogoka, v katerega je bil nenamerno vpleten Mark Cavendish.

Mark Cavendish je v sprintu torkove desete etape na dirki po Franciji po zapletu na tla spravil Toma Veelersa. Sodniki so bili soglasni. To je bil zgolj boj za zmago. Nihče ni nikogar nalašč oviral in tako je ostalo pri osvojenem tretjem mestu Marka Cavendisha.

Ta poteza pa je očitno zelo razjezila nekatere navijače. Na posamičnem kronometru je tako eden izmed gledalcev Marka Cavendisha polil z urinom. »Nekateri gledalci niso bili ravno zadovoljni s tem, kar se je zgodilo v 10. etapi in en idiot je vanj zlil urin, « je potrdil menedžer moštva Omega Pharma Quick Step Patrick Lefevre.

Obenem je Lefevre potrdil, da že išče okrepitve za sezono 2014. Torej kolesarje, ki bi še nekoliko izboljšali sprinterski vlak za Marka Cavendisha. »Upam, da bo za nas že 1. avgusta podpisal Mark Renshaw. Seveda zato, da bo pomagal Cavendishu, in ne zato, da bi zmagoval. « Renshaw je bil član znamenitega Cavendishevega vlaka pri moštvu HTC.

Potem pa je odšel v Rabobank, potem Blanco, zdaj pa Belkin. A, kot glavnemu možu v sprintih mu ne gre tako dobro, kot je morda pričakoval. »Mark me vsak teden pokliče s kakšnim novim imenom. A v ekipo lahko vzamem največ 30 kolesarjev. Sam moram iskati najboljše. A, če pogledate moderne sprinterske vlake, potem je jasno, da če se nam Mark Renshaw pridruži, da bomo med najboljšimi na svetu, « je še razkril Lefevre.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ