Marko Baloh še devetič na RAAM: Po vrhunsko uvrstitev

Marko Baloh še devetič na RAAM: Po vrhunsko uvrstitev
25.05.2017 AVTOR: D. Z.
Marko Baloh bo letos že devetič nastopil na dirki preko Amerike RAAM. Ta se bo začela 13. junija.

13. junija bo Marko Baloh še devetič začel dirko RAAM. To je Balohov glavni cilj sezone. V pripravah na to dirko je dobil 12-urno dirko na Floridi, tretji pa je bil na dirki okoli Slovenije.

“Marko se je na slednji bolj kot lovu na zmago posvetil uigravanju ekipe in izvedbi postankov kot na RAAM-u. Iz teh razlogov, malo pa tudi zaradi ekstremnih vremenskih pogojev, se je na dirki nabralo kar za dve uri postankov in tak je bil tudi zaostanek za prvouvrščenim tekmovalcem. Zato je bil Marko z rezultatom zelo zadovoljen, hkrati pa ni razkril vseh kart svojim nasprotnikom na RAAM-u, ” so pri Marku Balohu zapisali v izjavi za javnost. Leta 2006 je RAAM končal na drugem mestu, trikrat pa je bil tretji. Leta 2008 je s Tomažem Peričem nastopil v dvojicah in tudi zmagal.

“Odgovor na vprašanje zakaj še devetič na RAAM je precej preprost. Čutim, da še nisem odpeljal svoje optimalne dirke. Seveda razmišljam o zmagi, a edini način kako priti do nje je odpeljati optimalno dirko in dati od sebe še nekaj več, torej tistih nekaj odstotkov, ki so mi do sedaj manjkali, ” je v izjavi za javnost dejal Baloh in dodal: “Pripravljen sem vsaj tako dobro kot v najboljših letih do sedaj, imam več izkušenj in za sabo imam odlično ekipo, ki verjame vame in bo naredila vse v svoji moči, da dosežemo naš cilj. Osnovni cilj je dirko odpeljati pod časom devet dni, to pa bo gotovo prineslo tudi vrhunsko uvrstitev.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ