Martin Lavrič prek Zwifta do morebitne pogodbe z Dimension Dato?

Martin Lavrič prek Zwifta do morebitne pogodbe z Dimension Dato?
02.11.2018 AVTOR: DZ

Vsekakor zanimiva vest prihaja iz moštva Dimension Data oziroma iz Zwifta. Martin Lavrič je prišel v ožji izbor za prestop v njihovo U23 moštvo.

Zwift Academy. Govorimo o posebnem tekmovanju mladih kolesarjev z vsega sveta. Nagrada pa je za mladeniče vsekakor nadvse mikavna. Najboljši trije so povabljenji na novembrske priprave moštva Dimension Data. Potem pa izberejo enega izmed njih in ta podpiše pogodbe z ekipo mlajših članov. Najprej so izbrali deset polfinalistov, med katerimi je bil tudi Martin Lavrič. Polfinale je potekal med 15. In 28. oktobrom.

Govorimo o štirih Zwiftovih preizkušnjah na trenažerju in treh vožnjah na cesti. In zdaj so znani trije najboljši. Med njimi pa je tudi 19-letni Martin Lavrič, sicer član moštva KK Kranj. Lavrič se bo skupaj z Novoelandcem Alexom Westom in Angležem Oliverjem Peckoverjem za nagrado v sredini novembra pridružil kolesarjem Dimension Data. Ti se bodo mudili na pripravah v Cape townu. Tam bodo izmed treh dokončno izbrali kolesarja, ki bo podpisal pogodbo z moštvom mlajših članov ekipe Dimension Data.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ