Martin Lavrič v Cape Townu lovi pogodbo (VIDEO)

Martin Lavrič v Cape Townu lovi pogodbo (VIDEO)
15.11.2018 AVTOR: DZ

Martin Lavrič. V teh dneh bo znana njegova športna pot. Morda se bo v Cape Townu dovolj izkazal in bo dobil pogodbo za podmladek profesionlnega moštva Dimension Data 

Martin Lavrič je v teh dneh na pripravah moštva Dimension Data. Tam se s še dvema kolesarjema bori za pogodbo z ekipo do 23 let. O njegovi neverjetnih zgodbi, kako je vse na Zwift Academy prepričal, da spada v ožji krog kandidatov za pogodbo smo že pisali. Lavrič pa se v teh dneh mudi v Cape Townu, kjer se druži z zvezdniki, kot sta Mark Cavendish in Steven Cummings.

»Neverjeten prvi dan tu v Cape Townu. Od tega, da sem zajtrkoval z Markom Cavendishem do tega, da sem kolesaril s Stephensom in večerjal s Stevenom Cummingsom. Boljše ne more biti. Neverjetno je biti tukaj z dvema dobrima fantoma Alexom Westom in Olliejem Peckovrom. Velika hvala Go Zwiftu in Dimension Data, ki sta to omogočila,« je Lavrič med drugim zapisal na Instagramu. Zdaj gre za odločilne dneve. Trenerji pri moštvu Dimension Data trojici izbrancev – to so Lavrič, Peckover in West – predpisujejo različne treninge, pa tudi testiranja na trenažerjih. Več o vsem skupaj si lahko ogledate v priloženih treh video prispevkih.

1. DAN
2. DAN
3. DAN

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ