Matej Drinovec razkriva: 50 krogov v soju žarometov

Matej Drinovec razkriva: 50 krogov v soju žarometov
25.07.2020 AVTOR: DZ, vir: Matej Drinovec

Matej Drinovec se nam je v svoji rubriki spet oglasil. Predvsem se je moral tudi sam krepko prilagoditi in spremeniti načrte, zdaj pa se veseli dirke za VN Kranja. Tu je njegov zapis.

"50 krogov v soju žarometov vedno pričara pravo ogrevanje za nedeljsko dirko, bomo pa že jutri na kriteriju poskušali priti na zmagovalni oder."


Niti virus ne more preprečiti praznika v Kranju. Jutri ob 21. uri bo šlo prvič na nož. 50 krogov v soju žarometov vedno pričara pravo ogrevanje za nedeljsko dirko, bomo pa že jutri na kriteriju poskušali priti na zmagovalni oder.

Na progi sicer nismo trenirali, ker je enostavno preveč ljudi, poleg tega pa smo vsi že nastopili na dirki v prejšnjih letih, tako da progo dobro poznamo. Po mojem mnenju bo letos dirka zaradi velikega števila ekip s po le petimi kolesarji zelo zahtevna, z veliko skoki in pospeševanji.

"Verjamem, da bodo na startu vsi najboljši kolesarji prijavljenih ekip. Glede na prejšnja leta vemo, kdo je prvi favorit."


Startne liste še nisem videl, verjamem pa, da bodo na startu vsi najboljši kolesarji prijavljenih ekip. Glede na prejšnja leta vemo, kdo je prvi favorit, ampak tudi fantje iz naše ekipe “letijo”.

Taktike ne bom razkrival, bo pa potrebno biti ves čas povsem zbran, saj časa in prostora za povratek verjetno ne bo. Zadnji teden smo preživeli na Bledu, v hotelu Ribno, kjer smo imeli mir za trening in počitek. Opravili smo dva kakovostna treninga, nekaj časa pa namenili tudi sponzorskim obveznostim.

"Mislim, da smo storili korak naprej in se dobro pripravili na za nas eno pomembnejših dirk Veliko nagrado Kranja."


Mislim, da smo storili korak naprej in se dobro pripravili na za nas eno pomembnejših dirk Veliko nagrado Kranja. Kaj nas čaka v prihodnji mesecih pa naslednjič, zdaj so vse misli uprte le v prihajajoči dve dirki!

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ