Matej Drinovec razkriva: Najstarejši

Matej Drinovec razkriva: Najstarejši
23.12.2016 AVTOR: D. Z.
Matej Drinovec bo v naslednji sezoni član kranjskega moštva. Trenutno se že zelo aktivno pripravlja na začetek sezone.

"Po prestopu v novo ekipo smo kar zgodaj začeli s pripravami na naslednjo. Treniramo večinoma individualno, vikendi pa so namenjeni skupnim treningom, ” je razkril Matej Drinovec.

Do konca leta je uradno še član Adrie Mobila, potem pa bo lahko oblekel tudi dres nove ekipe. “Trenutno kombiniramo pohode, tek na smučeh, gorsko kolesarjenje, nekaj pa je tudi treninga na specialki. ” A z novimi klubskimi kolegi se je tudi že udeležil priprav: “Ravno prejšnji teden smo opravili štiridnevne priprave na obali. Šlo je bolj za spoznavni tabor, trenirali smo na cestnih kolesih po Istri in tudi na naši obali. Popoldnevi so bili namenjeni druženju, fotografiranju. Zvečer smo se odpravili tudi na bowling. 

Sicer pa Matej Drinovec trenira po navodilih Mirana Kavaša, veliko časa preživi predvsem na tekaških smučeh: “Pogoji na Pokljuki so res fenomenalni. Na pripravah tu ostanem do božiča, potem po novem letu pa bomo verjetno spet odšli na morje. ” Prav v Istri se bo zanj začela tudi tekmovalna sezona: “Sledijo enodnevne dirke v Italiji in Avstriji, potem pa dirka po Srbiji ali Sloveniji, državno prvenstvo in pa seveda kolesarski praznik v Kranju s kriterijem in veliko nagrado Kranja. 

Seveda pa program zaenkrat še ni povsem potrjen. Sezona se še ni začela, a vseeno je opazil eno razliko s prejšnjo ekipo Adrio Mobilom. “Še najbolj opazna razlika je v starosti. Že tam nisem bil med najmlajšimi, tukaj pa sem z naskokom najstarejši. Sicer pa ekipa deluje odlično. Na voljo imamo vse kar potrebujemo za optimalno izveden trening, ” je še dejal 25-letni kolesar.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ