Matej Drinovec razkriva: "Prenoviti kolesarsko garderobo"

Matej Drinovec razkriva: "Prenoviti kolesarsko garderobo"
20.01.2017 AVTOR: D. Z.
'Treningi kljub mrazu potekajo nemoteno,' je v posebni rubriki razkril Matej Drinovec.

“S prvim januarjem sem tudi uradno postal član Kolesarskega kluba Kranj in s tem je bilo potrebno tudi v celoti prenoviti kolesarsko garderobo, ” je najprej razkril Matej Drinovec.

Spomnimo. Matej Drinovec je nekdanji nordijski kombinatorec, ki pa je lani nastopal za Adrio Mobil. Zdaj pa je prestopil v KK Kranj, torej prejšnjo Savo. “Sicer vseh oblačil še nismo prejeli, imamo pa tisto najnujnejše, tudi ‘gabo ” Kljub zres hudemu mrazu, snegu, vetru … pa je Drinovec s potekom priprav zadovoljen:

“Treningi kljub mrazu potekajo nemoteno, poizkušamo najti neko optimalno kombinacijo, ki omogoča, da gradimo formo. Pri tem pa ostanemo zdravi. ” je še z nasmehom priznal in razkril:

“Pri zadnjem treningu, so nas pričakali pravi zimski pogoji in po mojem mnenju je bilo v zaledju hrvaške obale celo več snega kot pri nas na Gorenjskem.

Dirke se nezadržno bližajo tudi za kolesarje v ekipah, ki nimajo licence. Prve bodo prav v hrvaški Istri, pa potem je tu tudi dirka za VN Izole. “Obseg treninga stopnjujemo, tedensko ga je okrog 17 ur. Povečujemo tudi intenzivnost. Za konec meseca načrtujemo priprave v Dalmaciji, ki bodo služile kot priprava na prve dirke v sezoni 2017, ” trening na tekaških smučeh, kot da se odpravi na trenažer.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ