Matej Lovše predstavil majico svetovnega prvaka

Matej Lovše predstavil majico svetovnega prvaka
19.11.2013 AVTOR: D. Z.
Matej Lovše je letos v vožnji na čas postal svetovni prvak med rekreativnimi kolesarji. Oblekel je znamenito mavrično majico, zdaj pa jo je tudi predstavil.

V kakšni majici bo vozil na vožnjah na čas v sezoni 2014 si lahko ogledate na priloženih fotografijah. Namesto v za kolesarje Tušmobila značilnem zelenem dresu, bo nosil dres, na katerem so še kako lepo vidne barve svetovnega prvaka. Nad njimi pa, seveda, napis glavnega sponzorja.

»Želel sem si majico v barvah kluba. Všeč mi je. Ta je namenjena predvsem reklami in bo lep spomin. Načeloma pa bom take barve nosil na vseh kronometrih. Glede na to, da bom v naslednjem letu odpeljal kakšnega več in glede na to, da bom dobil tudi novo kolo, je niti ne bom tako malo nosil. Mogoče se bom prav zaradi majice udeležil kakšnega kronometra več, « je razkril Matej Lovše.

Potrdil je še, da mu majica, ki je potrditev izjemnih predstav v letošnji sezoni, veliko pomeni: »Čeprav je to na amaterski ravni, sem vseeno svetovni prvak. Glede na to, da je bila v Italiji konkurenca zelo močna, pa še toliko bolj. Bo pa zato zagotovo večji pritisk, saj bodo vsi pričakovali dobre rezultate. A to bo samo še dodatna motivacija, « je še zaključil Lovše.

Očitno je še vedno odlično pripravljen. Dobil je namreč prvo dirko Slovenskega pokala v ciklokrosu, ki so jo organizirali prejšnji teden.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ