Matej Mohorič podpisal večletno pogodbo

Matej Mohorič podpisal večletno pogodbo
12.10.2021 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Matej Mohorič in Sonny Colbrelli ostajata člana moštva Bahrain Victorious. To so zdaj uradno sporočili tudi iz moštva, za katero sta letos kolesarja zares blestela.

Matej Mohorič ima za sabo odlično sezono. Najboljšo do zdaj. Sezono bo končal na 12. mestu lestvice UCI, predvsem pa je postal 102. kolesar v zgodovini, ki mu je uspelo dobiti etape na vseh treh tritedenskih dirkah. Letos je dobil kar dve na francoskem Touru.

"Že dolgo sem član te ekipe in vedno sem zaupal v ta projekt. Menim, da smo danes dokazali, da spadamo med najboljše ekipe na svetu," je v izjavi za javnost dejal Matej Mohorič: "Vsekakor smo bili deležni velike podpore s strani celotnega osebja in trdo smo delali, da smo zdaj, kjer smo. Po izjemnem letu nisem nikoli niti pomislil, da bi zamenjal okolje v katerem delujem. V ekipi sem zelo zadovoljen in zame je kot druga družina. Veliko dela je potrebnega, da dosežeš raven, ki smo jo letos dosegli. Verjamem, da bomo lahko tako tudi v prihodnosti nadaljevali in poskušali zmagovati na dirkah."

Pogodbo je podaljšal tudi Sonny Colbrelli, ki je bil letos tudi izjemen. Postal je italijanski in evropski prvak. Dobil je klasiko Pariz-Roubaix, pa etapno dirko po Beneluksu. "Zelo smo zadovoljni, da Matej in Sonny ostajata člana družine Bahrain Victorious. Letos sta pokazala veliko predanost, kar se kaže v izjemnih rezultatih. Upamo, da bomo nadaljevali s trdim delom in bomo tudi v prihodnjih sezonah uspešni," pa je v uradni izjavi za javnost dejal glavni menedžer ekipe Milan Eržen.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ