Matej Mohorič: Krstna etapa in krstni padec

Matej Mohorič: Krstna etapa in krstni padec
07.07.2019 AVTOR: DZ, foto
Matej Mohorič je v zaključku prve etape na dirki po Franciji grdo padel. Udaril se je v glavo, a na twitterju je sporočil, da bo nadaljeval z dirko.
Padec 1,5 km pred ciljem je bil usoden za mnoge kolesarje. Med tistimi, ki jo je najbolj skupil je bil tudi Matej Mohorič, ki se je sicer vozil v ospredju in pripravljal teren za Sonnyja Colbrellija. Potem pa se padcu preprosto ni mogel izogniti. Padec je bil zelo hud, a kmalu po prihodu na cilj je Mohorič prek družabnih omrežij sporočil:

"Krstna etapa na Touru je mimo, krstni padec tudi. Na srečo je vse v redu, utrpel sem le lažji pretres možganov in bom jutri lahko nadaljeval z dirko."
Matej Mohorič, twitter

"Krstna etapa na Touru je mimo, krstni padec tudi. Na srečo je vse v redu, utrpel sem le lažji pretres možganov in bom jutri lahko nadaljeval z dirko." Jan Tratnik - na GO PRO posnetku, ki jih je objavil Velon smo dobili dokaz, kako odlično zna reagirati kolesar iz Idrije, saj se je padcu izognil s skokom na pločnik - je etapo končal na 39. mestu. Matej Mohorič je ciljno črto prečkal kot 159. V nedeljo kolesarje čaka ekipna vožnja na čas. Člana Bahraina Meride bosta s preostalimi šestimi kolegi startala ob 15:55. Prvi se bodo na pot podali kolesarji moštva INEOS. Že ob 14:30.
Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ