Matej Mohorič: Mogoče nastopim tudi v Izoli

Matej Mohorič: Mogoče nastopim tudi v Izoli
03.02.2015 AVTOR: D. Z.
Matej Mohorič je trenutno na Majorki. Po odpeljanih enodnevnih dirkah sledijo še priprave. Morda bo nastopil tudi na dirki za VN Izole.

112. mesto na uvodni dirki, odstop na drugi in 32. mesto na tretji dirki. To je izkupiček Mateja Mohoriča na začetku sezone 2015. Čan moštva Cannondale Garmin ostaja na Majorki, kjer je odpeljal tri enodnevne dirke prve kategorije za t. i. Challenge Mallorca. Mohorič je s formo na začetku sezone očitno zadovoljen.

»Po prvih dirkah sem zelo zadovoljen. Forma je boljša od pričakovanj in komaj čakam na naslednje dirke. Vzdušje v ekipi je odlično,« nam je z Majorke sporočil Matej Mohorič. Tam je večji del ekipe, na dirkah sta nastopala tudi Mohoričev klubski kolega Kristijan Koren in Grega Bole (CCC). Glavni mož ekipe Cannondale Garmin v teh dneh pa je bil mladi Davide Formolo.

»V naslednjih dneh se nam na pripravah pridružijo tudi ostali fantje in osebje. Na Majorki bomo ostali dva tedna, opravljali pa bomo običajne treninge. Sledil bom programu, ki sem ga opravljal pred prihodom sem, « je še pojasnil 20-letni Mohorič: »Na dnevnem redu bodo poleg treninga na kolesu tudi vaje za stabilnost telesa in občasno tudi treningi na valjih pred zajtrkom. «

Po opravljenih pripravah bodo sledile dirke. Ta mesec bo nastopil še na enodnevni dirki v Italiji, potem pa ga bomo lahko videli tudi pri nas: »Naslednja dirka bo Trofeo Laigueglia, potem pa mogoče nastopim tudi v Izoli. « Laigueglia bo na sporedu 19. februarja, dirka za VN Izole pa 1. marca.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ