Matevž Govekar odhaja v Bahrain Victorious!

Matevž Govekar odhaja v Bahrain Victorious!
24.05.2022 AVTOR: DZ

Iz moštva Bahrain Victorious so sporočili, da so podpisali pogodbo z 22-letnim slovenskim kolesarjem. To je Matevž Govekar, ki je do zdaj vozil za KTM Cycling Team. Prestop velja že s 1. junijem.

Matevž Govekar je letos član moštva KTM Cycling Team. Predtem je vozil za Meblojogi proconcrete, kjer je naredil preskok iz gorskega v cestno kolesarstvo.

"Zelo se veselim pridružitve Bahrain Victoriousu že med to sezono. Čas do konca sezone bom izkoristil za nabiranje izkušenj. Čim več se bom poskušal naučiti od izkušenejših kolesarjev, osebja in ekipe," je v uradni izjavi za javnost dejal Govekar.

"Matevž si je zares zaslužil vstopnico v World Tour ekipo. Je zelo nadarjen, fokusiran, pameten in eden izmed najhitrejših kolesarjev v Evropi," je dejal glavni menedžer ekipe KTM Thomas Pupp: "V Bahrain Victoriousu je našel tudi pravo okolje zanj. Matevžev prestop v World Tour je tudi za nas velik uspeh, saj smo osredotočeni na razvoj mladih kolesarjev. To potrjuje naše delo. Matevžu želimo vse najboljše."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ