Mavic Drift za dež in sneg

Mavic Drift za dež in sneg
03.02.2012 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Ob uporabi primerne obutve je vožnja po zasneženih brezpotjih lahko svojevrstno doživetje.
Mavic v svoji kolekciji obutve za letošnjo zimo ponuja model Drift. Čevlji so posebej prilagojeni uporabi v mokrih in hladnih pogojih. Do živega  jim ne moreta niti sneg in led.
 
Na podplatih je uporabljena mešanica steklenih vlaken in poliamida. Ta poskrbi za pravšnje razmerje med udobjem v vožnji, izkoristkom energije in uporabnostjo čevlja ob sestopanjih in premagovanju ovir. Za zanesljiv korak in dober oprijem poskrbi podplat Contagrip z  grobim profilom, ki je posebej prirejen uporabi na spolzkih in blatnih podlagah.
 
V notranjosti so čevlji opremljeni z antibakterijskimi vložki Ergo Fit 2D z dvojno zmesjo, katera omogoči natančno prileganje, blaženje tresljajev in odvajanje vlage.
 
Pred zunanjimi vplivi so stopala zaščitena s paro prepustno membrano Gore-Tex.
Neoprenske galoše v predelu gležnje preprečujejo vdor vode in vlage, poskrbijo za toplotno izolacijo in zaradi svoje mehke strukture omogočajo obilo svobode gibanja med poganjanjem pedal.
 
Za varno vožnjo v temi so čevlji izdatno opremljeni z svetlobnimi odsevniki. Zapenjanje poteka s tremi pasovi, dodatna zaščita na prstih pa omili neprijetna srečanja s kamni in koreninami.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ