Mavicove čelade za prihajajočo sezono.

Mavicove čelade za prihajajočo sezono.
30.12.2011 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Francoski proizvajalec kolesarske opreme in komponent je v svojo ponudbo po novem vključil tudi čelade.
 


Mavic
: Po treh letih podrobnih raziskav in testiranj bo Mavic v prihodnji sezoni na trgu ponudil tri nove modele čelad. Z namenom izdelati čelado, ki se bi kar najbolj prilagajala potencialnim uporabnikom so opravili meritve in študije na petindvajset tisoč glavah različnih oblik in velikosti. S pomočjo testiranj naj bi tako zagotovili visoko stopnjo udobja in varnosti.

V ponudbo bodo vključeni trije modeli čelad različnega cenovnega razreda. Namenjene bodo rekreativnim in profesionalnim kolesarjem. S tremi različnimi oblikami oblazinjenja, in dvajsetimi zračnimi odprtinami  bodo ponujale udobje v vseh modelih, sistem Ergo Hold pa bo poskrbel za prilagajanje čelade v razponu šestih centimetrov.

Plasma SLR je zastavonoša Mavicove nove linije čelad, ki je nastala v tesnem sodelovanju z najboljšimi profesionalnimi kolesarji, saj je bila prvotno namenjena prav njim.  Antibakterijsko oblazinjenje in nizka teža, ki v povprečju znaša dvestopetinosemdeset gramov poskrbi za potrebno udobje in zaščito v najbolj zahtevnih pogojih.

Plasma je namenjena vsem resnim in zagrizenim rekreativcem, ki potrebujejo čelado za pogosto in intenzivno uporabo. Omogoča tudi namestitev zaščitnega vizirja s katerim je njena namembnost razširjenja tudi na brezpotja.

Syncro zaključuje ponudbo in ponuja lastnosti Plasme v nekoliko dostopnejši obliki. Omogoča uporabo vizirja, kljub svoji umestitvi pa naj bi še vedno bila sposobna zadostiti nekoliko zahtevnejšim uporabnikom.

V prihodnji sezoni bomo na tritedenskih dirkah in enodnevnih klasikah med pisano množico zagotovo videvali čelado v živo rumenih odtenkih na vsakodnevnih treningih pa se bomo srečevali predvsem s sivimi, belimi in črnimi barvnimi kombinacijami.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ