Mavrična majica, kolo, nogavice in poseben napis (FOTO)

Mavrična majica, kolo, nogavice in poseben napis (FOTO)
09.10.2019 AVTOR: DZ, vir: Trek Segafredo

Mads Pedersen. Pred dnevi je postal svetovni prvak in v nedeljo je na dirki že predstavil prestižno mavrično majico. Seveda s sponzorskimi napisi. Zdaj nastopa na enodnevnih italijanskih dirkah.

"Nočem si naložiti preveč pritiska. Želim uživati v sezoni, v kateri bom nosil majico svetovnega prvaka. Ni mi treba dokazovati, kdo sem."
Mads Pedersen, svetovni prvak

Mads Pedersen je na presenečenje mnogih v Harrogatu postal svetovni prvak na cestni članski dirki. V zaključku je v sprintu ugnal Mattea Trentina in Stefana Kunga. Pedersen je v mavrični majici svetovnega prvaka tudi že debitiral. V nedeljo je nastopil na dirk iTour de l’Eurometropole. To preizkušnjo je lani dobil, letos pa je odstopil. Seveda pa je bil deležen velike pozornosti, saj je predstavil prestižno majico, po kateri ga bomo prepoznavali na dirkah v prihodnji sezoni.

Majica je preprosta. Pri ekipi so ohranili vse značilnosti, ki jih morajo po pravilih UCI tudi spoštovati. Napisi sponzorjev pa jasni. Trek je najbolj viden, takoj zatem je Segafredo. Santini je proizvajalec dresov, potem pa še Sram in Bontrager. Hlačke so črne z mavričnimi barvami. Tudi na hlačkah pa so napisi Segafredo, Trek in Santini. Seveda pa so pri Treku okrasili tudi kolo svetovnega prvaka. Madone je odet v mavrične barve. Napis pa prav zanimiv:

The One And Only. World Champion Mads Pedersen.” Pedersen je zdaj priznal, da se mu je življenje povsem spremenilo. Je kolesar, ki se najbolje znajde na francosko-belgijskih enodnevnih klasikah: "Zdaj želim dobiti eno izmed velikih klasik. Ni pa nujno, da mu to uspe že v dresu svetovnega prvaka. Zgolj enkrat v prihodnosti. Nočem si naložiti preveč pritiska. Želim uživati v sezoni, v kateri bom nosil majico svetovnega prvaka. Ni mi treba dokazovati, kdo sem."
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ