McLaren prevzel mesto Meride

McLaren prevzel mesto Meride
29.11.2019 AVTOR: DZ

Ekipa Bahrain Merida bo od naslednje sezone naprej poznana pod imenom Bahrain McLaren. Merida pa ostaja kot opremljevalec s kolesi.

McLaren vse bolj očitno vstopa v svet kolesarstva. Že letos je prišel v Bahrain Merido in očitno je bilo, da želi imeti vidnejšo vlogo. Zdaj jo bo imel. Ekipa, ki smo jo do zdaj poznali pod imenom Bahrain Merida se bo v sezoni 2020 imenovala Bahrain McLaren. Tajvanski proizvajalec koles je potrdil, da ostaja zvest moštvu, saj bodo kolesarji še naprej uporabljali kolesa Merida.

"Smo neizmerno ponosni na to, kar nam je uspelo doseči v zadnjih treh letih. To, da smo bili del ekipe vse od ustanovitve in to, da smo se že v prvi sezoni veselili dveh uvrstitev na oder za zmagovalce na tritedenskih dirkah nam daje občutek izpopolnjenosti. Obenem pa se veselimo tega, da ostajamo del te ekipe," je dejal eden izmed predstavnikov Meride Andreas Rottler:

"Velika čast in odgovornost je nadaljevanje sodelovanja z eno izmed najuspešnejših ekip v karavani. Tega se veselimo." Kolesarji uporabljajo modela Scultura in Reacto za cestne dirke ter Warp za vožnjo na čas. Sicer je ekipa izgubila Vincenza Nibalija, vendar pa se je okrepila z Mikelom Lando, Woutom Poelsom in Markom Cavendishem.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ