Med treningom so ga napadli z nožem in kijem

Med treningom so ga napadli z nožem in kijem
25.04.2017 AVTOR: D. Z.
Yoann Offredo je na facebooku objavil fotografijo in zapisal, da so ga neznanci med treningom napadli kar s kijem.

Yoann Offredo je na ponedeljkovem treningu doživel krepko neprijetno izkušnjo. Kolesarja moštva Wanty Groupe Gobert, ki je letos dobro odpeljal “tlakovane klasike ” so neznanci napadli.

Prek facebooka je 30-letni kolesar sporočil, da so ga med treningom z dvema prijateljema napadli s kijem in nožem. “Rezultat. Zlomljen nos, rebro v hudem stanju in rane po celotnem telesu. Nisem jezen. Sem samo žalosten, saj za ta šport, ki ga imam tako zelo rad, nočem več navdušiti svojih otrok. Preveč je nevarno. Zjutraj greš na trening, a ne veš, če se boš še vrnil domov, ” je zapisal na družabnih omrežjih.

Kasneje je v izjavi za javnost medijem pojasnil: “Treniral sem z dvema kolegoma, ko je povsem blizu nas mimo pridrvel avtomobil. Naenkrat je voznik zaviral in nas s tem poskušal spraviti na tla. Z voznikom sem se želel pogovoriti, vendar pa je že bil pripravljen iz avta izstopiti z nožem. V tistem trenutku sem mu preprečil, da bi odprl vrata. Potem pa je njegov sopotnik izstopil s kijem, s katerim me je udaril.

Kasneje je posredovala policija, ki bo primer poskušala pripeljati do konca. Offredo zaradi poškodbo očitno ne bo izpustil nobene dirke. “Predvsem sem šokiran. V kolesarstvu sem že 15 let in česa podobnega še nisem izkusil, ” je še zaključil.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ