Med ženskami Tanja Žakelj, med moškimi mlajši član Gregor Krajnc

Med ženskami Tanja Žakelj, med moškimi mlajši član Gregor Krajnc
20.05.2014 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Tretjo dirko slovenskega pokala za leto 2014 so v organizaciji idrijske Sloge 1902 gostile Ledine.

Celotna galerija

Še več o tekmi, zmagovalcih ter uvrstitvah vseh ostalih tekmovalcev po kategorijah si lahko preberete na sloga-1902-idrija.si/

Glede na to, da je bila letošnja izvedba prva, je že v dneh pred dirko velika množica tekmovalcev, zlasti mlajših kategorij, na njej trenirala, kar je glede na njeno razgibanost in težavnost marsikomu koristilo.

Začelo se je z dirko članic, kjer je Tanja Žakelj (Unior tools team) na njej dobro poznanih terenih ter ob bučni podpori njenega navijaškega kluba, suvereno odpeljala k njeni prvi letošnji zmagi v pokalu, saj se prvih dveh zaradi dirk mednarodnega ranga ni uspela udeležiti. Sledila ji je Nina Homovec (Orbea Geax), tretje mesto pa je osvojila Tina Perše iz Calcit bike teama.

Takoj po startu sta med člani in mlajšimi člani Boštjan Hribovšek in Gregor Krajnc ( vodilna v slovenskem pokalu ) začela z dirko dobesedno v nizkem startu, saj sta pred prvim tehničnim vzponom oba začela dirko iz tal. Pred koncem prvega kroga si je privozil Gregor Krajnc (Calcit bike team), pred klubskim kolegom Boštjanom Hribovškom, ter Mitjem Tancik (Energijateam.com) manjšo prednost, ki jo je ohranjal vse do konca dirke.

Sočasno s člani, so se za čim boljša mesta potegovali tudi mladinci, kjer je zmagal Peter Zupančič Calcit bike team,pred Matejem Bergerjem (Energijateam.com) ter Ravenčanom Rokom Nagličem. Eva Jagodič (Calcit bike team) je bila najhitrejša med mladinkami, kjer sta ji sledili Ana Movrin (Energijateam.com) na drugem, ter Katja Kranjec (Calcit bike team) s tretjim mestom.
Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ