Mezgec in Sky vam želita ... (VIDEO)

Mezgec in Sky vam želita ... (VIDEO)
25.12.2018 AVTOR: DZ

Vesele božične praznike. Različni načini obstajajo, kako voščiti vesele božične praznike. V klopu ekipe se je oglasil Luka Mezgec, pa tudi Sky je spet pripravil skupno voščilnico.

Lahko bi zelo dolgo izbirali voščila, ki so jih pripravili kolesarji in ekipe v the dneh. Primož Roglič se je skupaj s ciklokrosistom in novo pridobitvijo moštva Jumbo Visma Woutom Van Aertom in Stevenom Kruijswijkom fotografiral v “božičkovi majici”. Vsekakor so se za zanimivo voščilo odločili pri moštvu Mitchelton Scott.

Kolesarji iz različnih držav voščijo lepe praznike vsak v svojem jeziku. Luka Mezgec v slovenščini nastopa prvi. Potem je tu še video moštva Sky, ki so ga posneli na Majorki. Med kolesarjenjem se Wout Poels odpelje do spremljevalnega vozila in športnega direktorja Nicolasa Portala prosi za dodatna oblačila. Seveda so to posebne majice, vsaka s svojo črko. Na koncu kolesarji napišejo Merry. Ste opazili še kakšno posrečeno voščilo? Voščilo Luke Mezgeca si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ