Mezgec in Žigartova z novimi kolesi in drugačnimi dresi

Mezgec in Žigartova z novimi kolesi in drugačnimi dresi
03.01.2022 AVTOR: DZ, vir: BikeExchange Jayco

Kar nekaj sprememb je doživelo moštvo BikeExchange pred novo sezono. Tako ženski kot moški del bo zdaj vozil na kolesarih Giant.

Veliko sprememb je in bota doživeli avstralski moštvi, kjer vozita Luka Mezgec in Urška Žigart. V prvi vrsti je tu nov opremljevalec koles. Namesto Bianchija prihaja Giant. Znamka, ki jo je Mezgec že uporabljal pri Argos Shimanu.

Ekipa se bo imenovala BikeExchange-Jayco. Spremenila pa je tudi podobo. Moški del ekipe in tako drese v prevladujoči modri barvi, ki se preliva proti zgornjemu delu iz temnejše v vse bolj svetlo modro. Ženski del ekipe bo uporabljal kolesa Liv. Dresi pa bodo imeli tudi odtenke rožnate. Glavni napisi so tako: BikeExchange, Jayco, Alula na ramenih, pa Giant in Ale kot proizvajalec oblačil.

Na hlačkah pa je napis še enega izmed novih sponzorjev. To je Cadex, ki ekipo opremlja z obroči. Napis Giant je tudi na bokih. Kolo je tudi v modrih odtenkih. Več pa si lahko ogledate na priloženih fotografijah. Luka Mezgec bo letos spet imel pravega sprinterja v ekipi. Prišel je namreč Dylan Groenewegen. V ženski ekipi ostaja Urška Žigart.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ