Michael Matthews v Giant Alpecin

Michael Matthews v Giant Alpecin
05.08.2016 AVTOR: D. Z.
Pri Giant Alpecinu so iskali novega sprinterja in podpisali so pogodbo z Michaelom Matthewsom.

Pri Giant Alpecinu so bili vseskozi zelo sprintersko usmerjeni. Z lanskim letom se je to nekoliko spremenilo, saj je zablestel Tom Dumoulin, velike upe pa polagajo tudi na Warrena Barguila. In tako je odšel Marcel Kittel, potrdili pa so že,da pogodbe ni podaljšal John Degenkolb, ki naj bi po tej sezoni prestopil v Trek Segafredo.

Zamenjavo za Degenkolba pa so očitno že našli. Iz Orice BikeExchanga bo prišel Michael Matthews. »S tem sem zelo zadovoljen. Vedno sem občudoval njihov način, kako so se lotili tega športa. Prepričan sem, da bom znal iz sebe izvabiti najboljše, tako kot kolesar, kot oseba, « je med drugim v izjavi za javnost povedal 25-letni Michael Matthews. Letos se lahko pohvali z etapno zmago na dirki po Franciji.

Je pa vsekakor kolesar, ki bi lahko v prihodnosti slavil na marsikateri enodnevni klasiki. Na oder je že stopil tudi na dikrah Milano-San Remo, Amstel Gold Race in Barbantska puščica. »Smo zelo veseli in ponosni, da smo lahko podpisali pogodbo s takim kolesarjem, kot je Michael. Vedno smo si postavili visoke cilje. Michael je zelo nadarjen kolesar in veseli nas, da je spoznal, da mu lahko pri razvoju pomagamo prav mi, « pa je dejal glavni mož ekipe Iwan Spekenbrink.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ