Milan Eržen: Rado je glavni v ekipi. Ko me ni zraven, odloča o vsem!

Milan Eržen: Rado je glavni v ekipi. Ko me ni zraven, odloča o vsem!
18.06.2013 AVTOR: D. Z.
Menedžer ekipe Adrie Mobila Milan Eržen je razkril, zakaj je velikega zmagovalca 20. dirke po Sloveniji Radoslava Rogino pripeljal v Adrio Mobil.
"Izkušnje deli z mladimi"
"Vesel sem, da sem prišel v Adrio Mobil. Da so me tako lepo sprejeli. Upam, da sem se z rezultati ekipi oddolžil za zaupanje," je po prestižni zmagi dejal 34-letni Radoslav Rogina. Hrvat v dresu Adrie Mobila je bil že v lanski sezoni dobrodošla okrepitev. In očtino tudi zelo dobro načrtovana poteza vodilnih v klubu.

"Njegove izkušnje deli z našimi mladimi kolesarji. To je bistveni cilj. Zato smo ga pripeljali. Je odličen kolesar. Že v lanski sezoni je Marku Kumpu pomagal do zmag. Tudi letos je odločilen mož pri zmagah Mateja Mugerlija," je pojasnjeval Eržen, ki se je v preteklosti izkazal pri izbiranju kolesarjev.

"Kompleten kolesar"
In tudi tokrat se pri novomeškem moštvu niso zmotili. "Prav vesel sem, da mu je končno uspelo pokazati ves svoj talent in da mu je v sobotni etapi uspelo zablesteti," je še dodal Eržen, ki je očitno navdušen tako nad fizičnimi sposobnostmi Rogine, kot tudi nad njegovo osebnostjo:

"Je kompleten kolesar. Za vse trase. Enodnevne dirke, etapne dirke. Najbolj pomembno je, da je zelo inteligenten in ima odličen pregled nad dirko. Rado je glavni v ekipim. Ko me ni zraven, odloča o vsem. Je idealen kolesar za mlado ekipo."
Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ