Mlada podjetja poživljajo kolesarsko industrijo

Mlada podjetja poživljajo kolesarsko industrijo
15.06.2017 AVTOR: Vladimir Pakrac
Tudi organizatorji največjega kolesarkega sejma v Evropi - Eurobike, ki bo potekal med 30. avgustom in 2. septembrom v nemškem Friedrichshafnu, se zavedajo vse večjega vpliva start up podjetij.

Logična posledica naraščujočega segmenta električnih koles v kolesarski industriji je dejstvo, da se vse več podjetij iz tehnološkega okolja ozira k možnostim sodelovanja v tej dobičkonosni panogi. Tako kolesarska industrija svoja vrata in poslovne priložnosti odpira tudi podjetno naravnanim mladim kadrom, kar se odraža v močnem porastu tako imenovanih start up podjetij na kolesarskem trgu. Slednje se kaže tudi v vse večji prisotnosti tovrstnih razstavljalcev na kolesarskih sejmih. To so uspešno prepoznali tudi organizatorji največjega kolesarskega sejma na evropskih tleh – Eurobike. Tako bo letos ena izmed prestižnih kategorij nagrad Eurobike rezervirana tudi za najboljša start up podjetja v panogi.

Na letošnjem sejmu Eurobike, ki bo, tako kot vsako leto, potekal od 30.8. do 2.9. v Nemčiji, v Friedrichshafnu, bo svoje prostore razprostrlo kar 1350 razstavljalcev z vsega sveta. Prvi trije dnevi sejma bodo namenjeni predvsem trgovcem in serviserjem, zadnji dan, v soboto, pa bo odprt tudi za občo javnost.

Več na eurobike-show.de

Značke: Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ