Mladinci in dečki Adrie uspešni v Splitu

Mladinci in dečki Adrie uspešni v Splitu
05.08.2014 AVTOR: Nejc Grilc
Mladi kolesarji novmeškega kluba so se mudili na enodnevni dirki v Splitu in bili brez konkurence, saj so zmagali v vseh kategorijah.
Dalmatinski kolesarski klub BK Marjan iz Splita je organiziral enodnevno krožno dirko, na katero so bili povabljeni tudi dečki in mlajši mladinci Adrie. Nastop na dirki je za mlade kolesarje pomenil še posebno nagrado, saj so lahko uživali v mini počitnicah na dalmatinskem morju, ki so jih nadgradili z odličnimi rezultati.

Dirka je bila tehnično zahtevna, saj je potekala v dežju, pri dečkih C pa je slavil Žiga Piskule, ki je v Dalmaciji blestel že na začetku sezone. Tudi pri dečkih B je bilo vse v znamenju Adrie, najboljši je bil Jan Bevc, ki v letošnji sezoni z dobrimi rezultati dokazuje, da gre za zelo talentiranega kolesarja. Pri dečkih A je bil najboljši Aljaž Omrzel.

Še bolj uspešni pa so bili člani novomeškega kluba v kategoriji mlajših mladincev, kjer so dosegli trojno zmago. Najhitrejši je bil Viktor Potočki, za njim pa sta na oder za zmagovalce stopila še Aljaž Jarc in Mitja Zupančič.

Člani Adrie so dirkali na treh enodnevnih dirkah na Madžarskem, kjer pa se ni vse odvijalo po njihovih načrtih. Kljub napadalnemu dirkanju je najboljši rezultat z drugim mestom na tretji dirki dosegel Aljaž Hočevar, ki ga je v zadnjih metrih prehitel Slovak Erik Baška.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ