Močno deževje in težave kolesarjev (VIDEO)

Močno deževje in težave kolesarjev (VIDEO)
24.09.2019 AVTOR: DZ

Na SP v Yorkshiru smo poleg izjemnih voženj prvakov med članicami in mlajšimi člani lahko spremljali tudi močno deževje, ki je povzročalo skrbi in težave.

Mikkel Bjerg in Chloe Dygert Owen sta prepričljivo in povsem zasluženo postala svetovna prvaka v svojih kategorijah. O tem smo že pisali. Ob spremljanju dirke mlajših članov pa smo lahko videli tudi nekatere padce. Med drugim je grdo padel Valter Attila, ki je kljub vsemu potem nadaljeval z dirko in kronometer končal na 54. mestu.

Še slabše se je godilo Dancu Johanu Priceu Pejtersenu. V danski reprezentanci so na koncu lahko slavili osvojeno zlato medaljo, pa četrto in šesto mesto. Se je pa moral Price Pejtersen sprijazniti z zadnjim mestom. Med vožnjo je v rahlem desnem ovinku namreč naletel na ogromno lužo. S polno hitrostjo je zapeljal vanjo in padel. Na koncu je zaostal za več kot 11 minut. Tu pa je posnetek tega padca.

Značke: Svetovno prvenstvo
Komentarji
veteran 25.09.2019 09:51
Velika napaka organizatorja. Leva stran je bila brez vode in organizator bi lahko poskrbel da bi z ograjo onemogočil kolesarjem vožnjo po desni, ki je bila polna vode. Tako bi se izognili mnogim padcem, ki jih je povzročal bazen z vodo na desni strani. Upam, da bodo vsaj za člansko konkurenco poskrbeli za večjo varnost kolesarjev.
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano