Modro-zelena kombinacija za Bassovo in Contadorjevo ekipo

Modro-zelena kombinacija za Bassovo in Contadorjevo ekipo
05.01.2021 AVTOR: DZ

Eolo Kometa. Prokontinentalna ekipa, ki jo vodita Ivan Basso in Alberto Contador je predstavila drese za sezono 2021.

Ne gre za novoustanovljeno ekipo, vsekakor pa gre za ekipo, ki bo naredila velik korak naprej v letu 2021. Pridobila je prokontinentalno licenco. Poznana pa je pod imenom Eolo Kometa. Ekipo vodijo Alberto Contador, njegov brat Fran in Ivan Basso, tako da bodo kolesarji uporabljali tudi kolesa Aurum.

Drese izdeluje Gobik, ti pa bodo modro-zeleni. "Zame je vse to zelo posebno, saj je to nekakšen začetek ProTeam projekta. Vendar pa resnično menim, da je to ena dres, ki bo eden izmed najprepoznavnejših v pelotonu," je v sporočilu za javnost dejal glavni menežder Ivan Basso:

"Ena izmed Gobikovih značilnosti je dizajn. Vedno razmišljajo inovativno, kako bi presenetili in pustili vtis na ljudeh." Gobik je sicer novinec v primerjavi z mnogimi drugimi znamkami, a letos skrbi za drese moštva UAE Team Emirates.

Eolo Kometa 2021: Vincenzo Albanese, John Archibald, Davide Bais, Manuel Belletti, Mark Christian, Marton Dina, Alessandro Fancellu, Erik Fetter, Lorenzo Fortunato, Mattia Frapporti, Sergio Garcia Gonzales, Francesco Gavazzi, Arturo Gravalos, Luca Pacioni, Edward Ravasi, Samuele Rivi, Alejandro Ropero, Diego Pablo Sevilla, Daniel Viegas in Luca Wackermann.


Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ