Mohorič in Govekar zdaj v svetlejših dresih (FOTO)

Mohorič in Govekar zdaj v svetlejših dresih (FOTO)
08.12.2023 AVTOR: DZ, foto: Bahrain Victorious / Carly Lopez

Pri Bahrain Victoriousu so pohiteli in že 8. decembra predstavili dres za sezono 2024. Ta zelo spominja na tistega, ki so ga uporabljali na dirki po Franciji, a vendar je drugačen.

Sezona 2024 je pred vrati in mnoge ekipe se že mudijo na skupnih pripravah v toplejših krajih, nekatere pa bodo tja odšle naslednji teden. V tem času potekajo tudi priprave na predstavitev ekip, mnoge pa se odločijo tudi za predstavitev dresov.

In pri Bahrain Victoriousu, kjer bosta tudi v sezoni 2024 vozila dva Slovenca - Matej Mohorič in Matevž Govekar - so pohiteli s predstavitvijo dresov. Letos so nosili rdeče-črne drese. V sezoni 2024 bodo povsem drugačni. Dres, ki so ga predstavili spominja na tistega, ki so ga uporabljali na dirki po Franciji, a vseeno se nekoliko razlikuje.

"Na podlagi velikega uspeha na dirki po Franciji 2023, je dres ohranil odtenke, ki predstavljajo ogromne količine plitvih voda dveh morij, poznanih po bogatih ležiščih biserov, ki obdajajo kraljestvo. Zlati odtenki spominjajo na ustanovitev ekipe leta 2017," so med drugim zapisali v izjavi za javnost: "Poleg zlatih odtenkov se ekipa vrača v čas ustanovitve. Črno bo zamenjala mornarsko modra. Zaradi konotacij okrog črne in karbona, gre tu več kot zgolj za spremembo barve. Ta predstavlja zavezo ekipe in partnerjev k zmanjšanju ogljičnega odtisa, kar je v skladu z zahtevami UCI, ki želi, da ekipe do leta 2030 zmanjšajo emisije."

Pri ekipi so še dodali, da so še dodatno razvili sodelovanje s podjetjem Bapco Energies. Dresi - izdeluje jih ALE - bodo torej svetlejši. Hlače bodo modre. Svetlo modre bodo nogavice in tudi rokavi. Glavni napis ostaja Bahrain Victorious. Bapco Energies je tudi med večjimi. Merida je na rokavih. Prav kolesa bodo v naslednjem letu tudi bela. Na dresu opazimo tudi napis Beyon in Nbb, z rdečim pa je izpostavljen napis #rideforGino.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ