Monika Hrastnik se pridružuje ekipi Dorval AM

Monika Hrastnik se pridružuje ekipi Dorval AM
19.01.2019 AVTOR: Jure Klančar

Prejšnje leto peta najhitrejša spustašica na svetu Monika Hrastnik se pridružuje ekipi Dorval AM.

Monika nas je prejšnje leto presenetila z neverjetnim četrtim mestom na svetovnem pokalu v Leogangu ter spet s tretjim mestom v Val di Soleju. Svetovni pokal je evropska prvakinja končala na odličnem petem mestu, načrte za svetovno prvenstvo pa ji je prekrižal padec v kvalifikacijah ter poškodba medenice.

Prejšnjo sezono je tekmovala brez ekipe za to sezono pa je razkrila, da se pridružuje ekipi Dorval AM - ime naj vas ne zavede saj je ekipa specializirana za downhill in ne All-Mountain. V ekipi se Moniki pridružujejo tudi Mariana Salazar, Baptiste Pierron, Benoit Coulanges ter Emile Rilat. Ekipa ima več zaposlenih, med drugim tudi Mirana Valuha, sveže upokojenega štirikratnega slovenskega prvaka. Zasedbo lahko pričakujemo na vseh tekmah svetovnega pokala, svetovnih in celinskih prvenstvih, v Sloveniji pa bodo nastopili na evropskem pokalu iXS v Mariboru.

Ekipa bo tekmovala na kolesih Commencal z Rock Shox vzmetenjem, SRAM prestavami, HT pedali in Schwalbe plašči. Za oblačila bodo skrbeli Shot, Leatt in Five ten.

Takole je Monika napisala na svojem Facebook profilu:



Značke: Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ