Monopoly z belgijskimi klasikami razprodan

Monopoly z belgijskimi klasikami razprodan
12.01.2021 AVTOR: DZ

Številne različice popularne družabne igre Monoploy obstajajo. Obstaja pa tudi kolesarska različica Monopoly Koerse, ki poveličuje belgijske "kolesarske znamenitosti."

Monopoly Koerse oziroma Monopoly dirka, kot so jo ustvarjalci poimenovali je bila očitno uspešno prodana. Naredili so 2000 izvodov te igre in vse so tudi že prodali, saj so jo oglaševala nekatera znana kolesarska imena, ki prihajajo predvsem iz Belgije. Tudi Remco Evenepoel

Monoploy je namenjen pravim kolesarskim navdušencem, k jih skozi spozna z največjimi spomladanskimi klasikami. V igri spoznamo vzpone in odseke, kot so Koppenberg, Arenberg in Poggio.

"Pomislite na znameniti La Redoute, na De Muur ali pa na prazno gumo na odseku Carrefour de l’Arbre. Ta Monopoly vam prinese lepoto spomladanskih klasik,” so sporočili iz podjetja v Belgiji. Cena znaša 50 evrov in sprva so ta Monopoly izdali kot “limited edition”.

A se je očitno decembra odlično prodajal, tako da so vse količine hitro razprodali. "Marca 2021, ko se bomo bližali posvečenemu kolesarskemu tednu bomo prodajali novo omejeno serijo te igre," so še sporočili iz Belgije. Lahko pa v Belgiji že vnaprej kupijo Voucherje, ki jih bodo unovčili marca in tako hitro prišli do igre.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ