Movistar v novih barvah

Movistar v novih barvah
29.04.2020 AVTOR: DZ
Proizvajalec dresov Ale in Movistar sta se odločila za posebno serijo dresov, ki jih bodo kolesarji moštva nosili, ko se bo sezona nadaljevala.

Pri Movistarju so v sodelovanju s proizvajalcem dresov Ale izpeljali glasovanje, v kakšnem dresu naj kolesarji ob ponovnem zagonu sezone 2020 nastopajo. Največ glasov je prejela tudi najbolj barvita različica dresov. Poimenovali so ga GoboloDesign. Prejeli naj bi kar 400 predlogov, kakšne drese bi lahko uporabljali.

Zmagovalec je med desetimi izbranimi prejel 19-odstotkov glasov. Izbrane drese bodo kolesarji tudi podpisali. Obenem zbirajo donacije, ves denar pa bodo namenili rdečemu križu. UCI pravila velevajo, da lahko ekipa na eni dirki v sezoni uporabljajo dres, ki je drugačen od tistega, na začetku sezone prijavljenega. Ponavadi ekipe za kaj takega izberejo Tour de France.

Pri Movistarju so nadvse aktivni pri zbiranju denarja za dobrodelne namene. Na dražbi je tudi kolo, ki ga je na nekaterih dirkah (dirka po Franciji, dirka po Španji, dirka po Flandriji) lani vozil svetovni prvak Alejandro Valverde. To je Canyon Ultimate CF SLX. Do zdaj so zbrali nekaj več kot devet tisoč evrov od predvidenih 25 tisoč.

Značke: Cestno
Ključne besede:
Movistar dresi Ale
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ