Movistar že predstavil dres 2018

Movistar že predstavil dres 2018
11.09.2017 AVTOR: D. Z.
Prav neverjetno. Ponavadi na nove drese ekip čakamo do začetka sezone. Pri Movistarju pa so krepko pohiteli.

Pri Movistarju so v podjetju Telefonica predstavili drese, ki jih bodo uporabljali kolesarji te ekipe v sezoni 2018. Gre za konkretno spremembo.

Proizvajalec dresov ostaja Endura, pa tudi glavni sponzor bo Movistar. Zato bo tisti M če praktično celoten dres ostal. Le da bo dres povsem drugačne barve. Hlačke bodo temno modre, skorajda črne in na obeh hlačnikih bosta napisa Movistar z logotipom. Zgornji del pa bo moder z belimi napisi, tudi z velikim belim logotipom. Na dresu so predvsem napisi Movistar. Tudi na bokih, pa na ovratniku. Vidna sta še napisa Canyon in Endura.

“Hlače ohranjajo temnejše drese iz prejšnjih let in tako služijo kot pravo nasprotje modri, ki ustreza prenovljenemu Movistarjevemu logotipu, ” so pri Movistarju zapisali v izjavi za javnost. Obenem so razkrili, da se v spremembi barve skriva še en razlog: “Izboljšati želim vidnost tako profesionalnih kot rekreativnih kolesarjev, ki bodo uporabljali naše drese. To je del naše kampanje #RodamosJuntos (vozimo skupaj), ki smo jo zagnali med dirko po Španiji. ” Obenem so pri Movsitarju sporočili, da bodo leta 2018 ustanovili tudi žensko ekipo, ki bo nosila ravno take drese.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ