Movistarjevi kolesarji z lepo novico v novo sezono

Movistarjevi kolesarji z lepo novico v novo sezono
17.12.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Glavni sponzor moštva Movistar – Telefonica – je sporočil, da je z ekipo podaljšal pogodbo za dodatna tri leta.

Take novice je v kolesarstvu vedno lepo slišati. Ena izmed večjih kolesarskih ekip ima zagotvoljeno prihodnost. Govorimo o Movistarju, z zvezdniki, kot so Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Mikel Landa … Glavni mož ekipe je Eusebio Unzue, ki to ekipo z različnimi imeni in sponzorji vodi že 40 let.

“Telefonica je bila ključna za doseganje rezultatov. Še posebej se moramo zavedati, da so nas podprli v zelo težki situaciji. Naša zaveza je, da bomo še naprej delovali po visokih standarih,” je dejal Unzue. Tako bomo ekipo pod imenom Movistar spremljali še vsaj do konca leta 2021.

Movistar 2019: Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Mikel Landa, Andrey Amador, Winner Anacona, Jorge Arcas, Carlos Barbero, Daniele Bennati, Carlos Betancur, Richard Carapaz, Hector Carretero, Jaime Castrillo, Imanol Erviti, Ruben Fernandez, Lluis Mas, Nelson Oliveira, Antonio Pedrero, Eduard Prades, Jurgen Roelandts, Joaquin Jose Rojas, Eduardo Sepulveda, Marc Soler, Jasha Sutterlin, Rafael Vallas in Carlos Verona.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ